Thursday, January 7, 2010

dare to be different...

salam..entri kali dapat idea dari fatin.. diorang ade cakap aku ni different sikit..hahaha... so that die cakap macam tu..hahahaha..kadang2 best gak jadi different ni tapi kadang2 rasa macam pelik plak...

ok, kali ni nak cite..today was the first day (6/1/2010) wearing St John Full U... rasa biasa je...hahaha tapi sem depan dah x pakai lagi daaa... we are going to retire... yeeepi... st john hate it but love it..hahahaha..

kelas dr 2 boring la.. sempat gak snap gambar... xleh nak concentrate...


then, fatin minta aku bawa die pergi daftar untuk buat lesen motor kat sekolah memandu yang aku pergi semalam... tapi kalau die nak pergi dengan nisya, diorang xknal... so... so what?? akulah yang kena bawa die pergi.. tapi camne??

dengan apa lagi..dengan motor nisya la... hahahaa..mula2 xconfident langsung..plus fatin macam cuak je dengan aku..tapi aku mane boleh tunjuk xconfident kan..hahaha dari terpaksa pergi jalan kaki dan amik risiko dikejar anjing yang besar bapak plus garang plus pakai Full u St John yang memanaskan plus agak jauh juga la, kami pun naik la motor....

bengang betul la dengan fatin 2...asyik gelak je kat belakang aku bila aku lupa nak tukar gear, lupa nak buka lampu signal, terenjut di bonggol dan banyak lagi yang aku buat dia gelak..waaa... oppss ada satu lagi yang asyik buat dia pecah perut, aku terkial-kial nak start enjin motor...sampai bila dah start nasib baik je nak melambung meluncur kat depan... failed la bila kena start motor...yang lain ok dah sikit kot...hahahahah....

xpe kan dah nak amik lesen...nanti dah pandai la..dari dia yang masih lagi xpandai..hahahaha...

kepada seseorang itu, semoga pilihanmu itu adalah pilihan terbaik..aku akan menyokongmu..err tapi bersedialah dengan apa yang bakal terjadi.. ( waaa takutnya...)...

esok kelas pagi.. errr lewat lagi kah???







3 comments:

Raja Budak Lestari said...

huhu.. bagus entri blog nih... x ler boring sangat.. ade perluang jadi blogger popular...
aisyah perbanyakan entri berkaitan denge gambar2..
baru orang suka tengok.......

Raja Budak Lestari said...

aisyah meh email blog ni ko ore... ore nok tambah aisyah jadi pentadbir blog haak.......

life said...

waaa malunye...
ok nati try lagi....