Monday, March 29, 2010

kena marah lagi...

arini pergi sambung balik kelas memandu yang tertunggak kira-kira sebulan lebih daa..nak wat camne sibuk kan...gatal sangat nak wat lesen sem yang menyibukkan..hahahh...start ngan belajar motor dulu..aduii uncle apek tu bising la..
tiga kali aku kena pi mai pi mai masuk ofis coz die bengang dari mana aku amik tag nama tu..padahal akak kat kaunter tu bagi..ilex uncle, saya pom penat gak...

pastu belajar la jalan-jalan kat litar tu..serius bodoh rase round-round camtu..waaaa boring..pas tu time bawak sorang2, bagi mengatasi rasa boring aku ni, aku bawak la motor tu keliling litar tanpa ikut laluan yang telah ditetapkan...daa boring nak wat camne...aku bawak motor tu xberhenti langsung..huhuhhu best lak..pas tu penat pergi la berhenti sat..

hahahha...uncle tu mai kat aku die cakap " apa pasal lu xikut uncle pnyer jalan,,, xegat ka?? hahahha... aku pum cakap saya xegat la uncle..hahahaha...

hahahahah..kena marah daa... pastu aku belajar bab 2 plak..(haha aku tu cakap sendiri ye)..
belajar punyer belajar pum boring gak..ikut jalan lain plak..pastu unlce tu pi kejar aku ngan motor..die cakap sapa ajar lu ikut jalan ni..hehehehe kena lagi..
.
padan muka aku kan..xkesah pom..aku memang muka xtau malu..sory uncle..die cakap buat elok2 uncle mau lihat...mau garang la plak..die nampak aku main2..hahahha..
lawak itu punyer uncle...





2 comments:

nisya salihin said...

gahgahgah..apa la kaklong. ng uncle moto pon nk skandal oooppss outoftopic!

life said...

huhuhuuh....uncle 2 mau cr gaduh lalala..hahahahah..