Wednesday, April 28, 2010

bertimun2 die datang...


fikir fikir malas nak update cerita yang menstresskan..
tapi sharing is loving... *loving la sangat...
hak hak....

masalah datang ....erk bertimbun2..
huhuhu..dah la ngah minggu exam neh..
meh sini nak senaraikan..
mana tau dapat kurangkan tension aku neh!!!

laptop yang asyik terkelip2, cam mau meletop..kadang2 blank hitam xtentu pasal...
*masa taip entry ni pon still jadi cam ni gakk...grrrrmmm...

still lagi kena update sal bajet dinner aku..menyampah ngan kerenah birokrasi neh..
*erk xleh cakap banyak2 nati kena bar lam exam...wawawa


huh, yang ni lagi menyakitkan... lady gagal part 2...jpj motor xlulus..
*dengan bangganya aku umum kat sini...wawawawa

menantikan test jpj kereta plak...
*pon takut gak..takut cite lady gagal bersambug part 3 lak...


mau kutip hutang tapi segan la siot....
*abah!! pokai skang ni...huhuhuuh

banyak lagi benda yang sepatutnya aku pikir terpikir...
wawawawa.........

ermmm...got nightmares sampai sakit abis tubuh badan...
xsuker....!!

plus dengan exam
yang xabes lagi study neh...
semuanya menakutkan hati jiwa dan raga je....
erk tapi still lagi update blog...

borim kot study lama2...
wawawaw

adik2..jangan wat perangai.. akakmu banyak masalah neh.. wawawaw..... tayang sume...

taip entry sambil minum slurpee wana beli..
wawawa......







3 comments:

MissNafa said...

dahla 2 long,,jgn pk banyak sangat~
buat saket ati + otak je..
exam2..F.O.K.U.S

tuan.amyra said...

awak oiii...jgn la jangkit lady gagal tu...saya suka awak jangkit mende laen..tp part jpj tuu...
mmg sakit ar!!!~~~ooo lady gagal ku~~~

aisyah said...

miss nafa : kalau jd kt awk...msti awk nanges punya..wawawaw....

cik mira :lady gagal dah berjngkit daaa neh...
boikot lady gaga!!!!