Sunday, May 2, 2010

mak cik yang sengal!!!

mak cik yang sengal??
mak cik mana la tu??
kalau sebut mak cik mesti bayang orang yang tua kan??
tapi memang mak cik ni tua..
hahahhaah...
ok, tua sikit dari aku la...

eccecececehhh....
meet my auntie...


dia menganggap diri dia pendengar aku yang setia (hak hak hak)
kami kawan dari kecik tau...
die tunggu aku lahir 2 tahun untuk kawan dengan aku...
dia mesti selalu usap perut mak aku, dan cakap

..awak cepatlah keluar, nanti kita boleh main sama2..

hahahahha....


sebab aku anak saudara yang
paling sulung...
paling comel....
paling banyak masalah...
paling banyak wat hal....
semua paling la.....
hahahahahaha......

kami kongsi banyak perkara (dia suker tiru saya, hak hak )
tapi yang pasti kami xkongsi boyfriend sebab
taste die xsama dengan aku...
die suke foreingner ( hak hak hak )
aku suka orang tempatan je...

ade ke patut nak ajak aku kahwin sama sama dengan die...
aku cakap xmau sebab
..nanti kesian kat die bila orang puji aku pengantin yang lawa ..

(baik kan aku )

hak hak...along gelak sopan2 skit..ok huhuhhhu

dia xboleh tengok aku nangis..
bukan nak calm down kita
die pon nangis sama2.....
ingat bila aku homesick 1st time duk asrama
nangis2 bagai nak rak atas tangga asrama tepi toilet
dia pun join sesama...
wawawawa......



aku tulis entri ni sebab aku nak suruh dia selalu update cerita life
anak saudara dia yang paling paling baik ni...hahahaha........

ok ini bukan sebab saya rindu kat awak yer....
ok mak cik..
sehingga kita berjumpa lagi di lain entri...
hahahhaa........

2 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.bestnye ade mkcik yg muda ;)

aisyah said...

best..kmi mmg kamceng..wawawa
die pnggl sy kak..
sy pmggl die adeq..
hehehe
kelakar tol...