Monday, June 28, 2010

jadik bibik xbergaji

ok sudah wangi dah sekarang...
tadi pagi2 lagi dah online tapi kerja rumah belum start lagi..
so setel kerja umah baru leh blogging dengan tenang..

biasalah kalau cuti automatik jadik bibik xbergaji..
2 3 ari xupdate blog sebab terlalu penat jadi bibik..
mana x nya..lepas basuh baju duk pikir pastu mau nak wat apa..
jemur kain dulu la..
eh tak tak..sapu lantai dlu..
eh baik mop dulu..wawawa....mana satui nih...

malam2 sebelum tidor dah pikir esok nak buat apa dulu??
pas tu nak masak apa??
adui..oh omakku cepatla sembuh..
xlarat dah wat kerja sorang2..
huk huk huk...

sambil jadi bibik..
jadik akak nurse yang baik ati treat her mom yang not feeling well..
amboi2 macam die mintak..
err air ni kurang manis la..
buah ada x??
rasa nak makan megi la plak..
owh syurga di bawah tapak kaki ibu..yes saya tau...

ni nak kena tanam azam belajar leklok...
besar nati xmau jadi bibik..wawawa..penat seh...



owh ni bibik yang udah kecapekkan...

bibik mau breakfast dulu..
terlupa belum breakfast lagi sebab syok ngat buat kerja rumah..
nanti mau usha dengan gigih gaji daripada tuan and puan besar..
hahahahahha....

3 comments:

intanurulfateha ❤ said...

rajinnyeee ;p

aisyah said...

wawawa...tpksa jd rjin..
huk huk..

MissNafa said...

eeeeeeeee,
xdapat pahala la kalo tpakse!~