Tuesday, June 22, 2010

contest gambar best by Asada


Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST milik anda.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti.
  • Copy banner contest. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke ENTRY CONTEST.
  • letakkan link atau url entry anda di RUANGAN KOMEN ENTRY CONTEST untuk diterjah. selesai..
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010..




kalau sebut je pasal gambar, kamera dan senyummmm cheese!!! mesti aku rasa excited ngat..
xleh dipisahkan dengan perkataan diatas...
maknanya dalam perkataan yang mudah aku memang suka amik gambar walaupun aku ni bukan fotogenik..dan juga fotogedik!! wawawa...

gambar ni aku suka sebab nampak colourful..
gambar ni diamik 2 hari sebelum habis praktikal...
sedih walaupun nampak senyum je kan..wawaw....
lukisan haiwan ni aku sendiri yang lukis tau..
sebab cikgu pembimbing aku kata ni adalah markah untuk praktikal aku..
kalau lawa markah lebih la..
rasa2 lawa ke??
penat siot siapkan benda tu..
dari lukis, warna dan semua2 lah...
sekit2 je pembantu murid tolong...
ni sebagai kenangan aku wat pratikal kat sekolah tu la..

ok kalau blogger lain nak join klik disini
http://akudakmalaysia.blogspot.com/2010/06/hadiah-dari-egypt-untuk-dimenangi.html

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hihi =P baik giler harimau dalam gambar tu tak g kejar rusa. ngee~

tQ sudi join. asada dah link nama aisyah kat senarai peserta..

gud luck ea (^^,)

nabilah_2908 said...

ramai juga yg dh join cntest ni...

good luck... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3