Wednesday, August 18, 2010

mereka sudah...kami belum....

salam semua..................
owh rindunya nak hupdate blog...
tapi buzynya memanjannnnnnngggg je.....
tak.........
sebenarnya tuan punyer blog ni baru je sihat dari deman....
alhamdulillah....mak aku cakap sakit tu penghapusan dosa....
mungkin banyak sangat kot dosa aku...
huhuhuhuhu.....

owh....
last week or last two week mereka di bawah merangkap senior2
akak2 abang2 aku nih dah grad...
owh sonoknyer tengok mereka2 ini....
bengang kit sebab mereka asyik duk cakap...

kami sudah grad...anda bila lagi...

ok countdown la bila nak grad dari skang...
yang pasti taun depan bukan lagi...
dan yang pasti kami budak pendidikan ni mesti duk
sibuk bajet bunga kat kawan2 yang nak grad ni...

hehehehe..aku dah tau dah dimana sumber bunga free...
hahahahaha.....



huk huk gumbiranye mereka....


pose xleh nak blah....nak bagi kat aku ke...tq tq....



rilex kak...awat excited ngat ni...kan dah grad dah sem lepas...
huhuhuhu....



dan kami..hanya mampu tompang pegang bunga orang je..huk huk...
nak kira jap, nati grad agak2 dapat bape erk bunga ni....
umi n abah dah dua...
lagi???

1 comment:

myra's said...

kalo ada kesempatan..
sy dtg mse awak grad nnti yeh... :)