Thursday, February 24, 2011

Aku Dia dan Vintage Photo Contest

wuuuuhhuhuhuhuhu....
contest paling cool pernah aku join...
tq tukang tag...


n ini syarat nye ok :
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage** done!
2)letak kan skali gmbr asal done!
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge done!
ciplak, plagiat, copy paste tarak bolehh...

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..done!
5)folo ini belog...done!
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry beliau done!
7)post link anda kat komen bwh ni ye.. done!
8)tag itu 3 atau lebih kawan2...done!

tarikh tamaat tempoh !!
25 FEB 2011 cepat!!!


grand prize die you..huhhu !!! naknaknakanak !!



penuh semangat waja di dada, gambar ini lah yang dipertaruhkan...
mintak2 ade yang sangkut...

selepas

sebelum


selepas


sebelum

selepas

sebelum tua
(sory makcik)

tiba time tuk tag torang !!! done !!

aku tag:


then, gud luck dear !!!

3 comments:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

nisya salihin said...

wow, cepatnya buat hahaha. exticed ni ahahha good luck!

aisyah said...

hahahah excited lebey dowh...