Sunday, April 24, 2011

doakan yang terbaik untuk ashraf muslim..

salam semua...okeh jalan terus supaya tidak terpesong dengan tajuk...masa tengah jalan-jalan kat internet ni jumpe blog Abang Nara nih....

ramai dah tau ashraf muslim ni dah bertunang...yang xtau memang tak up to det lasum. !! adoi...okeh xpe xtau sebab mybe diorang xbukak laptop langsung sepanjang minggu exam ni..syabas bettee....!!

jadi meh kita pakat doakan yang terbaik kat die sebab aku rasa dan nampak die memang excited gilllllleeeeeerrrrrr ah.....!!!!!! jom usha gamba kat bawah...!!!

tengokkk!!!
nvm memang he's deserve okeh..!!


doktor okeh...


lagi mau tau banyak bile nak kawin, kat mane ke ape2 ke leh usha kat sini....tapi aku just xsabar nak tengok video tunang diorang by CST PRODUCTION..cepat2 siapkan cepat... tapi teaser die CST punyer fb pom nampak excited giler dowh...

ok bai sambung tengok cite korea pom sweet gak..

2 comments:

Nadzirah said...

ape ag long. rancang lah untuk diri sendiri plak. tak sabar jugak nak buat entry review pertunangan kakak saya :) hehe

aisyah said...

hak hak...lmbt lg laaaaa....cpt2 cr calon...!!
pastu wt entry bnyk2 part ore tunang nti..hahahah