Monday, March 15, 2010

congratulation to myself!!!



congratulation aisyah!!!! proud to be myself!!!

perkara yang xboleh blah la when kami bertiga kebetulan pakai baju corak yang sama..waaa xmencapak la pengarah projek...nak tergelak pum ade..


me in red...1 st time..hahaah



ada saya disitu...banner yang aku prepared...nice works aisyah!!


majlis makan malam aku telah berakhir dengan berjayanya..berbaloi penat lelah aku selama ni..daa banyak air mata, wang dan masa aku buang kat sini..tapi rasa amat2 berbangga... yeeepiii.... hebat katenye a yoh..pujian yang diterima dari pihak vip dan vvip sendiri lagi membuatkan aku rasa terawang awangan..hahahaha terima kasih encik2 sekalian....


awal2 no confident nak handle majlis macam ni..dah la diperawalkan 2 minggu lebih awal yang membuatkan kelam kabut gile...puma jadi rumah kedua..hari2 terpacak kat situ...

dah naik bosan en hafiz sebab aku asyik call je..
dah naik jemu cik zuki tengok muka aku yang asyik pergi mintak sign..
dah nak naik marah je a wan sebab asyik wat surat salah...
samalah dengan ucle lim...
ckmat katering pum bengang asyik berubah2 je figure majlis...
dan aku sampai nak nangis2 je depan ydp aku
atas ke" concern" nya..hahaha betul ke ni???




so projek ini berjaya!!! aku hepi sampai can't find any words to show than i am very hepi... arigato huzaimas!!!




agak terkilan gak coz Nur Ilham tidak dapat turut serta..
u should see how success my project ok..
to 6 chicks tq soo much 4 keep supporting me...so many things to share...hahaha

4 comments:

nisya salihin said...

gahgahgah...en..tuuutt mane gambo nya...(haa..mulut jgn duk kata bodo kat nisya ea, tadi dah kena sklai)) grrrr...hahaa hoo sudah nmpk...

life said...

hahahaha nmpsk daaa...love that picture....hahhaha....mane ade kata nisya cam2..ahahaha..nak kenalg ni...

nisya salihin said...

ekeleh...love dat pic or dat person...bahahaha..
tell me..tell me...uishh bau apa nie!! nasi minyak lorh..nyum2! (nisya bodooooii!! ) hahaha

life said...

haahhah dah dah..cukup...talk to my hand..i cant gv any statement right now..hahahahah...